VIDEO PRESENTATIONER

On-line videopresentationer är det senaste kraftfulla sättet att sälja produkter, tjänster och idéer. De levererar konsekvent ditt meddelande 24X7 över hela världen för att leverera försäljning och kvalificerade försäljningsledningar.

Visste du att en hel del 78% av online-användare tittar på videoklipp online varje vecka?
Video marknadsföring kan vara en viktig del av din digitala marknadsföringsstrategi, vilket ger ett ansikte och röst till ditt företag och ger högt SEO-värde för din webbplats. Inklusive video på en målsida kan öka konverteringen med 80%, och med video i ett e-postmeddelande har det visat sig öka klickfrekvensen 200-300%.

Om du är ny på video eller inte vet var du ska börja, oroa dig inte. Vår avdelning för videoproduktions tjänster är här för att svara på dina frågor.

Kombinationen av bilder och ljud gör lärandet snabbt och enkelt. Videor är särskilt effektiva när man marknadsför komplexa och visuellt tilltalande produkter.

Och när de är engagerade så tittar de flesta tittare tills presentationen slutar. Tryckt reklammaterial kan bara inte jämföras mot videopresentationer.

Latest Video presentations

Relations for Business

Creative Art Design Intro

World Supply Services