Profesionella logotyper

Logotypdesign fastställer din identitet.

Det är väldigt svårt att etablera sig i marknadsföringens värld utan en logotyp. I lekmannatermer, är en logotyp som en mental genväg till en produkt eller ett företag. Hur ofta känner du igen en bil från dess form, snarare än den ständigt närvarande logotypen på bilen?

Kraften i logotypen ligger i dess visuella karaktär. Studier har visat att människor känner igen och relaterar till bilder snabbare än text. I dagens värld av multimedia, är detta mer sant än någonsin.

“EN LOGOTYP ÄR FÖR ETT FÖRETAG SOM DITT ANSIKTE ÄR FÖR DIG”

Det är hur du är igenkänd. Det speglar din personlighet, eller i fallet av din verksamhet, dina värderingar och principer. Det är också det mest kraftfulla marknadsföringsverktyget.

Att “helt enkelt ha” en logotyp, är dock inte tillräckligt för att skapa en varumärkesidentitet för dig. En dåligt framtagen logotyp kan väldigt enkelt förstöra bilden av ditt företag. Å andra sidan kan en noggrant utformad logotyp nå den köpande allmänheten och meddela dem värdet av ditt företag eller produkt. Därför beror allt på utformningen av din logotyp.

Vi skapar professionella logotyper till konkurrenskraftiga priser och vi jobbar tills du är helt nöjd med loggan.

Vilket paket passar er bäst?

Vi har satt i hop 3 olika paket se vilket som passar dig bäst eller kontakta oss för ett unikt upplägg.
Paketpriser och villkor visas nedan

Vill ni ändra er befintliga logotyp?

Vi kan byta typsnitt, färg, text och göra en rad andra ändringar. Önskar ni en komplett grafisk profil? Kontakta oss för pris på just era ändringar!

Enhetlig profil ger ett professionellt intryck.
En logotyp kan vara den främsta orsaken till försäljningen av ett företags produkter.